Schakel de winterschilder in

Klussen in of om het huis iets voor in de zomermaanden? In de wintermaanden kan dat veel voordeliger! Schakel de winterschilder in en profiteer van flinke kortingen op het schilderwerk.
Omdat de wintermaanden rustiger zijn voor schilders, krijgt u in de periode van 21 november tot en met 21 maart korting op schilderwerk. Samen met het voor schilderen verlaagde BTW-tarief van 6% aan woningen ouder dan 2 jaar, zorgt dat voor een verrassend vriendelijk eindbedrag! Zorg ervoor dat u dit jaar op tijd bij de actie bent. Per 1 januari 2019 wordt het BTW-tarief verhoogd met 3 procentpunt, uitkomend op 9 procent (lees hier meer). Op grotere schilderklussen kan het prijsverschil uitkomen op tientallen euro’s. Maak daarom snel een afspraak, voordat het laat is!

Zowel binnen als buiten

schuur geverfd door winterschilder GroningenSchakel de winterschilder in om uw huis een opknapbeurt of een geheel nieuwe uitstraling te geven. Ook het onderhoud van uw binnenschilderwerk is belangrijk voor het onderhoud van uw huis. Als de staat van het schilderwerk aan de binnenkant van de gevelkozijnen en- of draaiende delen niet optimaal is, heeft dat ook gevolgen voor de levensduur van uw buitenschilderwerk.

Voorheen was de winterschilder speciaal voor het binnenschilderwerk, maar door nieuwe technieken kan er in de koude maanden ook buiten geschilderd worden. Speciale winterverven dragen bij aan een perfect resultaat. Uiteraard kunt u rekenen op onze vakmannen en onze kwaliteitsgarantie!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de winterschilder? Of wilt u in Groningen of in de omgeving van Groningen direct onze diensten inschakelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.