Latex spuiten

latex spuiten op muur in GroningenNaast het gewone binnenschilderwerk, kunnen wij ook latex spuiten: een methode waarbij de verf met een machine wordt aangebracht. Hiermee worden uw wanden en plafonds gemakkelijk en snel afgewerkt. U bent verzekerd van een strak en mooi eindresultaat.

Het opspuiten van muurverf geeft in veel gevallen een mooier resultaat dan rollen. Het rollen laat altijd een structuur na, terwijl je daar bij opspuiten geen last van hebt. Door de muurverf te spuiten krijgt u een glad, egaal en gelijkmatig resultaat op wanden en plafonds. Daarnaast is het spuiten zeker bij grotere oppervlakken al snel een stuk goedkoper dan traditioneel aanbrengen met de roller, mede omdat het minder tijd in beslag neemt. Glad stucwerk is ideaal om te spuiten, maar ook gestructureerde ondergronden zoals spack, glasweefsel, spachtelputz, zijn goed te spuiten.

Verwarmd spuiten

home8Voor het latex spuiten wordt vaak gebruik gemaakt van een speciaal spuitsysteem. Ook wordt er vaak verwarmd gespoten. Met deze systemen kan er snel en gemakkelijk een dekkende laag worden aangebracht. Zowel verf als latex kan warm worden gespoten op een constante temperatuur. Hiermee is het mogelijk om grote oppervlakten snel egaal en strak af te werken. Een bijkomend voordeel is dat de verf snel droog is.

Wij werken bij het verwarmd spuiten met NespriTexx. NespriTeXX is, met het speciaal door Caparol ontwikkelde Nespri-TEC-spuitsysteem, nevelvrij te verspuiten en is een goed dekkende, matte binnenmuurverf.

Zolderplaten spuiten

Heeft u groene zolderplaten die afgewerkt moeten worden? Dit kunnen we egaal en snel spuiten met Keim Innotop. Dit heeft een hoge waterdampdoorlatendheid en is daarom uitermate geschikt voor deze toepassing.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van latex spuiten? Wilt u een prijsindicatie voor het spuiten van uw wanden of plafonds? Of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel ons of vul ons contactformulier in.