Werkgebied van Schildersbedrijf Timmer

Wij zijn als schildersbedrijf gevestigd in Zuidhorn, maar we zijn werkzaam in Haren, de hele stad Groningen en Ommeland. Voor binnen- en buitenschilderwerk, wandafwerking of glasservice kunt u onze vakmannen inschakelen. Wij zijn tevens een Erkend Betere Schilder: u kunt er dus van op aan dat u bij ons kwaliteitswerk geleverd krijgt. Wilt u weten of we ook voor u iets kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Schilder in Groningen

U kunt onze vakmannen in heel Groningen inschakelen. Als u uw oude enkel glas wilt vervangen door moderner dubbel glas, dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Ook bij glasschade kunt u op ons rekenen om snel ter plekke te zijn. Wij vervangen uw gesneuvelde ruiten in een handomdraai.

Wilt u uw woonkamer voorzien van een nieuwe uitstraling? Of wilt u de slaapkamers opnieuw laten behangen? Laat ons professionele schildersbedrijf dit voor u uitvoeren. Schilderwerk is vaak een klusje dat blijft liggen, helemaal als het gaat om grotere oppervlakken. Het voordeel is dat u uw eigen gang kunt gaan, terwijl de schilders uw woning van een welverdiende opknapbeurt voorzien. Ga nu voor een nieuwe look voor uw woning, kantoor of winkel; schakel Schildersbedrijf Timmer Groningen in voor uw klus!

Schildersbedrijf Zuidhorn

Ook in Zuidhorn kunt u natuurlijk gebruik maken van onze diensten. Wilt u de buitenkant van uw woning opnieuw laten schilderen of onderhouden? Onze vakmannen weten raad! Ook voor al uw binnenschilderwerk en wandafwerking kunt u bij ons terecht. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken en een gratis prijsopgave achter te laten.

Als u glasschade heeft, zijn wij in de buurt om de kapotte ruit te vervangen. Daarnaast leveren en plaatsen wij hoogwaardig dubbel glas om de isolatiewaarde van uw woonruimte een handje te helpen. Niet alleen goed voor het milieu, ook uw portemonnee zal u bedanken. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons glas- en schilderwerk.

De beste glaszetter in Haren

Voor al uw binnen- en buitenschilderwerk, wandafwerking en glasservice staan wij ook in Haren voor u klaar! In een opknapbeurt van een woning gaat vaak veel tijd zitten. Schilderwerk, wandafwerking of houtrotherstel kan behoorlijk tijdrovend zijn. Laat uw verbouwklussen daarom over aan een professioneel schildersbedrijf. Met onze gespecialiseerde schilders is geen enkele klus ons te veel. Wij komen graag bij langs om de situatie te bekijken en een offerte uit te brengen.

Daarnaast kunt u ons inschakelen voor alles rondom glaswerk. Of het nu gaat om enkel glas vervangen door dubbel glas, inbraakschade of een lekke ruit, u bent bij ons in goede handen. Voor iedere situatie leveren wij het juiste glas. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze werkzaamheden in Haren.