Kies voor een vakkundige binnenschilder

De keuze voor een vakkundige binnenschilder is de keuze voor vakwerk. Voor duurzame, degelijke materialen die op vakkundige wijze verwerkt worden. Daarom is het van belang dat u een professionele binnenschilder inschakelt. Het schilderen van uw wand(en) kan een kamer een geheel nieuwe uitstraling geven. Uw woning of bedrijfspand voelt weer als nieuw! Het ontstaan van scheurtjes, blaasjes en verkleuringen geven vaak aanleiding voor het vernieuwen van de verflaag. Ziet u een of meer van deze gebreken op uw muren, wacht dan niet te lang. Binnenschilderwerk heeft een grote invloed op de uitstraling van uw woning. Niet alleen voor uzelf prettig, maar goed binnenschilderwerk doet bovendien veel goeds voor de verkoopbaarheid van uw woning.

Kwaliteit van het binnenschilderwerk

Goed schilderwerk is iets wat meerdere voordelen met zich meebrengt. Naast verfraaiing geeft het namelijk onderhoud aan uw muren en kozijnen, wat belangrijk is voor het behoud van uw pand. Met kwalitatief schilderwerk beschermt u uw muren tegen vocht, waardoor uw leefklimaat gezonder blijft. Speciale verf in de keuken kan zelfs een vetafstotend effect bewerkstelligen. Daarnaast krijgt schimmel geen kans; vochtvrij is schimmelvrij. Ten slotte vormt schilderwerk een beschermlaag tegen slijtage. Dit geldt met name voor een geschilderde ondergrond, zoals een trap, maar ook op de muren kan het soms van pas komen. Denk bijvoorbeeld aan een bureaustoel die onbedoeld toch regelmatig met de rugleuning langs een muur schraapt. Wij garanderen kwaliteit van al ons geleverde werk. Bovendien zijn wij een Erkend Betere Schilder, dus weet u zeker dat u een goede schilder in huis haalt.

Kwaliteitsproducten

Naast goed schilderwerk is de kwaliteit van het product veelzeggend voor de hoogwaardige afwerking, daarom werken wij voornamelijk met topmerken. Onze werkzaamheden op het gebied van binnenschilderwerk in Groningen liggen voornamelijk bij woningen, bungalows, kantoren en bedrijfspanden. Wij werken met kwaliteitsmaterialen van Sigma, Caparol, Jotun, Keim, Wijzonol, Pure&Original en Repair Care en bieden volledige garantie op al ons werk. We zijn niet voor niets een Erkend Betere Schilder!

Bent u op zoek naar een schilder in Groningen en wilt u weten wat Schildersbedrijf Timmer voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.