Kies voor een vakkundige binnenschilder

De keuze voor een vakkundige binnenschilder is de keuze voor vakwerk. Voor duurzame, degelijke materialen die op vakkundige wijze verwerkt worden. Daarom is het van belang dat u een professionele binnenschilder inschakelt. Het schilderen van uw wand(en) kan een kamer een geheel nieuwe uitstraling geven. Uw woning of bedrijfspand voelt weer als nieuw! Niet alleen voor uzelf prettig, maar goed binnenschilderwerk doet bovendien veel goeds voor de verkoopbaarheid van uw woning.

Kwaliteit van het binnenschilderwerk

Goed schilderwerk is iets wat meerdere voordelen met zich meebrengt. Naast verfraaiing geeft het namelijk onderhoud aan uw muren en kozijnen, wat belangrijk is voor het behoud van uw pand. Wij garanderen kwaliteit van al ons geleverde werk. Bovendien zijn wij een Erkend Betere Schilder, dus weet u zeker dat u een goede schilder in huis haalt.

Kwaliteitsproducten

Naast goed schilderwerk is de kwaliteit van het product veelzeggend voor de hoogwaardige afwerking, daarom werken wij voornamelijk met topmerken. Onze werkzaamheden op het gebied van binnenschilderwerk in Groningen liggen voornamelijk bij woningen, bungalows, kantoren en bedrijfspanden. Wij werken met kwaliteitsmaterialen van Sigma, Caparol, Jotun, Keim, Wijzonol, Pure&Original en Repair Care en bieden volledige garantie op al ons werk. We zijn niet voor niets een Erkend Betere Schilder!

Woont u in de regio Groningen en wilt u weten wat Schildersbedrijf Timmer voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.