Wandafwerking mogelijkheden

Wij verzorgen wandafwerking voor zowel nieuwe wanden als oude wanden ter renovatie of ter verfraaiing. Wandafwerking kent vele mogelijkheden. Wanden kunnen zowel met verf, behang als pleisterwerk worden afgewerkt.

Behangwerk

Wij werken in Groningen met diverse soorten behang, zoals papierbehang, fotobehang, vinylbehang, vliesbehang en het zeer praktische glasweefselbehang. De keuze van het type behang hangt af van uw woning en wensen. Weet u niet goed welk type u moet kiezen? Wij kunnen u hierin adviseren.

Stucwerk

Stucwerk zorgt voor een strakke afwerklaag op muren en plafonds. In samenwerking met een stukadoor kunnen we zorgen voor een gladde wandafwerking. Er zijn verschillende manieren waarop uw wanden en plafonds kunnen worden afgewerkt, zoals regulier stucwerk, maar ook in diverse kleuren en fraaie structuren, zoals met sierpleister of spachtelputz.

Speciale verf

Naast het reguliere verfwerk, kunnen we uw wanden ook met speciale verf afwerken. We gebruiken hiervoor het merk Pure & Original. Hieronder vindt u de verschillende typen wandafwerking die wij gebruiken om uw interieur een bijzondere uitstraling kunnen geven:

  • pure & original logoFresco kalkverf heeft een authentieke kalkverfuitstraling en is een 100% minerale verf met natuurlijke pigmenten.
  • Classico krijtverf bevat natuurlijke pigmenten een heeft een zeer matte, poederige uitstraling.
  • Marrakech Walls is te verwerken als betonlook of met tadelaktuitstraling.

Om uw gevel een authentieke uitstraling te geven, kunnen we kalei gebruiken. Kalei houdt het midden tussen verven en pleisteren en geeft uw gevel een geheel andere uitstraling.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor wandafwerking in de regio Groningen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.